Sernik Cynamonowo-Jabłkowy
Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 356 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotujący się owies, brązowy cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, Jabłko Cynamon Sernik Kubki, oraz Sernik Jabłkowo-Cynamonowy (Jasny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, masło śmietankowe i brązowy cukier do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać mąkę, owies, orzechy włoskie i cynamon, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dole i 1-1 / 2 w. po bokach natłuszczonego 9-calowego. springform pan.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 10 minut lub do momentu ustawienia. Schłodzić na stojaku z drutu.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubić w koncentracie mleka i soku jabłkowego do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia (ciasto będzie cienkie).
Wlać do skorupy. Powrót patelni do blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Na dużej patelni, gotować i mieszać jabłka na maśle na średnim ogniu, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół. Schłodzić do temperatury pokojowej. Ułożyć na serniku.
W małym rondlu połącz skrobię kukurydzianą, cynamon i koncentrat soku, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje. Natychmiast umyj jabłka. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do schłodzenia. Przechowywać w lodówce resztki.