Sernik Cappuccino Karmelowy
Karmelowy Sernik Cappuccino wymaga z grubsza 8 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, karmelu, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 12%. Spróbuj Sernik Cappuccino Karmelowy, Sernik Cappuccino Solony Karmel, oraz Icy Caramel Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 149°. owinąć Na zewnątrz 10-calowej patelni sprężynowej folią. W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i roztopione masło widelcem. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Przechowywać w lodówce skorupę podczas przygotowywania napełniania.
W małej misce wymieszaj granulki kawy i wanilię, aż kawa się rozpuści; odstaw na bok.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodaj mieszaninę espresso, cynamon i 1/4 szklanki karmelu polewa; beat około 30 sekund lub aż mieszanina jest dobrze wymieszane.
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub aż sernik jest ustawiony 1 1/2 cala od krawędzi i środek jest lekko jiggly. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sernik wyjąć z piekarnika. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przykryć; przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc.
Usuń stronę patelni. W schłodzonej średniej misce, ubić 1 szklankę śmietany do ubijania i 2 łyżki cukru na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Na wierzch sernika rozprowadzić bitą śmietanę; 1/4 szklanki karmelu polać bitą śmietaną.