Sernik Cappuccino Karmelowy

Sernik Cappuccino Karmelowy
Karmelowy Sernik Cappuccino wymaga z grubsza 8 godzin i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, karmelu, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 12%. Spróbuj Sernik Cappuccino Karmelowy, Sernik Cappuccino Solony Karmel, oraz Icy Caramel Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. owinąć Na zewnątrz 10-calowej patelni sprężynowej folią. W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek i roztopione masło widelcem. Naciśnij mieszaninę równomiernie na dnie patelni. Przechowywać w lodówce skorupę podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
MasłoMasło
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszaj granulki kawy i wanilię, aż kawa się rozpuści; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
WaniliaWanilia
KawaKawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Dodaj mieszaninę espresso, cynamon i 1/4 szklanki karmelu polewa; beat około 30 sekund lub aż mieszanina jest dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
CynamonCynamon
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
6
Zalać skórką na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub aż sernik jest ustawiony 1 1/2 cala od krawędzi i środek jest lekko jiggly. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Sernik wyjąć z piekarnika. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przykryć; przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Usuń stronę patelni. W schłodzonej średniej misce, ubić 1 szklankę śmietany do ubijania i 2 łyżki cukru na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
11
Na wierzch sernika rozprowadzić bitą śmietanę; 1/4 szklanki karmelu polać bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn