10 funtowy Sernik wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilii, nadzienie cherry pie, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to 20-Funtowy Sernik, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake.
Instrukcje
1
Wymieszać razem okruchy krakersów graham, cukier i roztopione masło. Naciśnij do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Użyj miksera elektrycznego, aby ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Ubij w słodzonym skondensowanym mleku, soku z cytryny i ekstrakcie z wanilii, aż dobrze wymieszasz i wygładzisz. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane Słodzone
Ekstrakt Z Wanilii
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Wlać nadzienie do skorupy i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Wierzch z nadzieniem wiśniowym. Przechowywać w lodówce do firmy, 2 do 3 godzin.