Serek Śmietankowy Duński
Twarożek Duński może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 256 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru pudru, ekstrakt z wanilii, rolki półksiężyca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Serek Śmietankowy Duński, Serek Śmietankowy Duński, oraz Serek Śmietankowy Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń 1 puszkę rolek; naciśnij na lekko nasmarowaną patelnię 9" x 13". Ubić żółtko, serek śmietankowy i kolejne 3 składniki na średniej prędkości elektrycznego ubijaka do wymieszania; rozprowadzić mieszaninę na cieście na patelni.
Rozwiń pozostałą puszkę półksiężycowych rolek na arkuszu papieru woskowego; naciśnij na prostokąt 9" x 13".
Umieścić na mieszaninie ser śmietankowy.
Ubić białko jajka; wymieszać ciasto.
Piec w temperaturze 375 przez 25 minut.
Posypać cukrem pudrem i ostudzić na patelni na drucianym stelażu.