Need a wegańskie danie główne? Zdrowe serce książka kucharska pszenica jagoda sałatka może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, fasolę garbanzo, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Serce Zdrowe Książka Kucharska Pszenica Jagoda Sałatka, Zdrowe serce książka kucharska kukurydza i czarna fasola Sałatka, oraz 20 + serce zdrowe s i orzech Crusted Seared Wasabi łosoś z ciepłą sałatką z kapusty Napa {bezglutenowe i zdrowe serce 2013} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać wodę i jagody pszenicy do wrzenia w rondlu 2-quart, mieszając od czasu do czasu; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 50 do 60 minut lub aż jagody pszenicy są miękkie, ale nadal żucia; odcedzić w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Pszenne
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wrzucić jagody pszenicy i pozostałe składniki w dużej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin, aby wymieszać smaki.