Serca rzymskie z grzankami i gruboziarnistym winegretem musztardowym
Serca rzymskie z grzankami i gruboziarnistym winegretem musztardowym zajmuje około 8 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Ta przystawka ma 91 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ocet balsamiczny, bulion warzywny, przyprawione grzanki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Serca rzymskie z dressingiem Miso-musztardowym, Serca rzymskie z winegretem z czerwonej papryki, oraz Grillowane serca Rzymskie z winegretem Cezara.
Instrukcje
Ułóż sałatę na półmisku i posyp grzankami. W małym pojemniku z pokrywką połącz bulion, ocet, olej i musztardę. Uszczelnij i wstrząśnij, aż się połączą. Dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem.
Sałatę i grzanki polać winegretem i podawać.