Ser pleśniowy i wafle orzechowe

Ser pleśniowy i wafle orzechowe
Ser pleśniowy i wafle orzechowe wymagają z grubsza 1 godzina i 32 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy, Ser Pleśniowy-Sałatka Orzechowa, oraz Tarta Orzechowa Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, ser pleśniowy, mąkę i sól w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przełożyć do miski i wymieszać z orzechami włoskimi. Przykryć i schłodzić 5 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połówkę w kształt kłody. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 1 godzinę, aż firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokrój dzienniki ciasta na 1/4 cala rundy, i zorganizować rundy na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 12 minut w nagrzanym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn