Ser pleśniowy i wafle orzechowe
Ser pleśniowy i wafle orzechowe wymagają z grubsza 1 godzina i 32 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 170 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Ser Pleśniowy Sernik Orzechowy, Ser Pleśniowy-Sałatka Orzechowa, oraz Tarta Orzechowa Z Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać masło, ser pleśniowy, mąkę i sól w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Przełożyć do miski i wymieszać z orzechami włoskimi. Przykryć i schłodzić 5 minut w lodówce.
Podziel ciasto na pół. Uformuj każdą połówkę w kształt kłody. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 1 godzinę, aż firma.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Pokrój dzienniki ciasta na 1/4 cala rundy, i zorganizować rundy na blasze do pieczenia.
Piec 12 minut w nagrzanym piekarniku.