Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Boczkową

Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Boczkową
Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Bekonową może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pekan, zielona cebula, domino brown sugar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, Ostre babeczki Cheddar z kandyzowaną polewą orzechową i lukrem z miodowego sera pleśniowego, oraz Ser pleśniowy, kurczak i Patelnia z kalafiorem z boczkiem, orzechem włoskim i polewą daktylową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki w średniej misce do wymieszania. Wymieszaj zieloną cebulę, czerwoną paprykę i czosnek w proszku, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wciśnij mieszaninę sera do szklanej miski o pojemności 2 filiżanek lub plastikowej formy owiniętej folią. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połącz posiekany boczek, pekan i brązowy cukier. Podsmaż mieszaninę boczku w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż pekan są tosty i boczek zaczyna chrupać (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
RamięRamię
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
Odwróć mieszaninę sera na talerz do serwowania. Delikatnie wcisnąć mieszankę pekan na wierzch i boki mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
6
Podawać z różnymi krakersami lub crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
CrostiniCrostini
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn