Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Boczkową

Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Boczkową
Ser pleśniowy Bunco z polewą Pekanowo-Bekonową może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pekan, zielona cebula, domino brown sugar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłko, Pekan I Ser Pleśniowy, Ostre babeczki Cheddar z kandyzowaną polewą orzechową i lukrem z miodowego sera pleśniowego, oraz Ser pleśniowy, kurczak i Patelnia z kalafiorem z boczkiem, orzechem włoskim i polewą daktylową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki w średniej misce do wymieszania. Wymieszaj zieloną cebulę, czerwoną paprykę i czosnek w proszku, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wciśnij mieszaninę sera do szklanej miski o pojemności 2 filiżanek lub plastikowej formy owiniętej folią. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połącz posiekany boczek, pekan i brązowy cukier. Podsmaż mieszaninę boczku w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż pekan są tosty i boczek zaczyna chrupać (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i ostudzić.
5
Odwróć mieszaninę sera na talerz do serwowania. Delikatnie wcisnąć mieszankę pekan na wierzch i boki mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
6
Podawać z różnymi krakersami lub crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
CrostiniCrostini
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn