Ser Pleśniowy

Ser Pleśniowy
Need a przyprawa bezglutenowa? Ser pleśniowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 7. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sos worcestershire, ostry sos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Ser Pleśniowy, Orzechowy Ser Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy - Orzech Włoski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodaj śmietanę, sos Worcestershire, i ostry sos; wymieszać do blended. Wymieszać z serem pleśniowym i orzechami włoskimi. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ostry SosOstry Sos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
3
Uwaga na resztki: łyżka extra rozłożone na stek, lub dodać odrobinę mleka, aby przekształcić go w sos sałatkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
StekStek
MlekoMleko

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn