Ser Pleśniowy
Need a przyprawa bezglutenowa? Ser pleśniowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 7. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, sos worcestershire, ostry sos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Spróbuj Ser Pleśniowy, Orzechowy Ser Pleśniowy, oraz Ser Pleśniowy - Orzech Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy.
Dodaj śmietanę, sos Worcestershire, i ostry sos; wymieszać do blended. Wymieszać z serem pleśniowym i orzechami włoskimi. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Uwaga na resztki: łyżka extra rozłożone na stek, lub dodać odrobinę mleka, aby przekształcić go w sos sałatkowy.