Seler z boczkiem, Brandy i pomidorami
Seler z boczkiem, Brandy i pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli, oleju roślinnego, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Duszone Oxtails Z Pomidorami, Selerem I Kaparami, Sałatka z fasoli Zolfini, pomidorów suszonych, selera i Bottargi, oraz Seler i koper włoski z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, rozgrzać olej, aż się połysk.
Dodać liście selera i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 2 protokół.
Przenieść liście na talerz i posypać solą.
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance gotuj boczek na małym ogniu, mieszając kilka razy, aż tłuszcz się wytopi, około 6 minut.
Dodać seler i wymieszać, aby pokryć go tłuszczem z boczku.
Dodaj pomidory i brandy, przykryć i gotować, aż seler jest ledwo miękkie, o 10 protokół. Odkryć i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Seler przyprawiamy solą i pieprzem i przekładamy do miski. Top z usmażonymi liśćmi selera i podawać.