Seler Faszerowany Jasnym Serem Pimiento

Seler Faszerowany Jasnym Serem Pimiento
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj lekkiego selera nadziewanego serem Pimiento. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 59 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 29 centów za porcję. Jeśli masz seler, blokuje ostry ser cheddar, dekoracji: papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Hamburgery Nadziewane Serem Pimiento, Pimiento Serowo-Nadziewane Karczochy, oraz Kurczak faszerowany serem Pimiento i Prośba o pomoc.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać lekki majonez i kolejne 4 składniki. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki MajonezLekki Majonez
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki sera do każdego żeberka selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebro Selerażebro Selera
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Uwaga: pozostałą mieszaninę sera pimiento Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W15 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia2
Magazyn