Scooped: Naprawdę Maślane Lody Orzechowe
Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 267 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odebrać pół na pół, sól, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Skórka: Serek śmietankowy i lody z guawy, Skórka: Marchewkowe Lody Chałwowe, oraz Zbierane: Persimmon i lody miodowe.
Instrukcje
W dużym rondlu rozpuścić 8 łyżek masła na średnim ogniu, następnie wymieszać z brązowym cukrem. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować cukier, aż po prostu zaczyna pachnieć tosty i dymu, 2 do 3 protokół.
Dodaj pół na pół i pastę miso, ubijając do połączenia. Doprowadzić do gołej gotować na wolnym ogniu, ubijając często.
Podczas gdy mieszanka mleczna jest ogrzewanie, ubij żółtka dobrze w średniej misce. Kiedy nabiał zaczyna się bąbelkować, dodaj jedną trzecią mieszaniny do żółtek, jedną chochlę na raz, stale ubijając. Następnie przenieść mieszaninę żółtka do rondla i ubijać, aby połączyć. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Gotuj krem, często mieszając, aż pokryje tył łyżki i przesunięty palec pozostawia czystą linię.
Zdjąć z ognia i ubić wanilią i cynamonem.
Wlać przez sitko do hermetycznego pojemnika i schłodzić przez noc przed ubijaniem zgodnie z instrukcjami producenta.
Podczas ubijania lodów, tosty pekan w dużym rondlu na średnim ogniu z pozostałą łyżką masła i brązowego cukru. Często mieszaj i gotuj, aż pekany pachną tostami i lekko przyciemnią kolor.
Dodać sól do smaku i odstawić.
Po zakończeniu lodów przenieś do dużego szczelnego pojemnika lub miski. Wymieszaj pekany, a następnie przenieś do hermetycznego pojemnika, aby schłodzić przez 4-5 godzin; lody będą bardzo miękkie z ubijania i potrzebują czasu na ustawienie. Przed podaniem dobrze wymieszać lody, ponieważ pekan mógł utonąć na dnie.