Schłodzony Homar i szparagi z szalotką-estragon Vinaigrette

Schłodzony Homar i szparagi z szalotką-estragon Vinaigrette
Schłodzony Homar i szparagi z szalotką-estragon Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 339 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, sól, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Buraki z szalotką i estragonem Vinaigrette, Sałatka z homara z estragonem Vinaigrette, oraz Sałatka z homara i kukurydzy z estragonem Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 4 ćwiartki wody i soli do wrzenia w dużym garnku. Zanurz homary, Głowa pierwsza, we wrzącej wodzie; wróć do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Usuń mięso z pazurów i ogonów. Schłodzić mięso homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 3 minuty lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Oliwę z oliwek połączyć przez pieprz w słoiku; przykryć szczelnie i energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Ułóż liście sałaty, homara i szparagi na talerzach; skropić sosem; dodaj gałązkę estragonu i klin cytryny do każdej porcji, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn