Schłodzone Tofu Z Chrupiącymi Sardynkami Przepis

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać schłodzone Tofu z chrupiące sardynki przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 37g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka jedwabiu, japoński sos sojowy, nasiona sezamu i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sardynki Na Krakersy Przepis, Grillowane Sardynki Na Zwiędłej Rukoli, oraz Przepis na pieczone sardynki z Roztrzaskanymi ziemniakami.
Instrukcje
Na małej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. W międzyczasie umieść sitko siatkowe nad miską i ustaw je w pobliżu pieca; użyjesz go do szybkiego spuszczenia ryby. Olej jest gotowy, gdy wpadniesz do ryby i natychmiast skwierczy.
Dodaj wszystkie ryby i delikatnie smaż, stale mieszając, przez około 1 minutę, aż będą pachnące i chrupiące. Podczas gotowania przyciemniają się, a następnie zmieniają kolor na złoty. Jeśli chcesz, podnieś patelnię pod koniec, aby zapobiec przegotowaniu.
Wlać zawartość patelni do sitka. Dobrze wstrząsnąć sitkiem, a następnie przełożyć rybę na papierowy talerz, aby dalej osuszyć i ostudzić. Przechowywać w temperaturze pokojowej, jeśli używasz w ciągu kilku godzin. Lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia; powrót ryby do temperatury pokojowej przed podaniem. Jeśli używasz jedwabistego tofu, Uruchom nóż wokół krawędzi formy lub opakowania i odwróć na płytkę, aby odblokować.
Wylej nadmiar płynu lub użyj ręcznika papierowego, aby go osuszyć. Jeśli używasz block tofu, osusz go na talerzu lub podwójnej grubości ręczników papierowych umieszczonych na talerzu.
Wytnij jedwabne lub blok tofu do husky 1-calowe grube domino lub 2-calowe kwadraty. Układaj je na pojedynczych naczyniach lub w płytkich miseczkach. Jeśli używasz budyniu tofu, Zbierz Duże odłamki metalową łyżką, wkładając je do płytkiej miski lub pojedynczych naczyń. Przed podaniem wylej serwatkę, która się zbierze. Top tofu z niektórych Shiso i sezamu, i korony smażonej ryby.
Podawać przyprawiony sos sojowy z boku. Jeśli masz resztki ryb, zachowaj je na polewę ryżową. Bardziej smaczne Tofu na Food Republic: słodkie i słone Tofu Węgorz nie nienawidzą steki Tofu cytrusowe pieczone Tofu