Schłodzone Shoty grochowe z pikantnym Krabem
Schłodzone Shoty grochowe z pikantnym Krabem to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 15 porcjami. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sok z cytryny, liści mięty, bulion warzywny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Najlepiej sprawdza się jako napój i odbywa się w ok. 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Schłodzone Shoty grochowe z pikantnym Krabem, Pikantna Zupa Pomidorowa Shots, oraz Schłodzona zupa kukurydziana i krabowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Groch i bulion warzywny zmiksować w blenderze na gładką masę. Zdjąć pokrywę i przy włączonym silniku wlać olej stałym strumieniem w celu emulgowania mieszaniny.
Dodaj sok z cytryny, a następnie schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Aby zrobić pikantnego kraba, ubić olej rzepakowy, pastę chili i sok z cytryny razem w misce. Złóż mięso krabowe i miętę i doprawić szczyptą soli. Filiżanki espresso lub sake, pełne około 3/4, napełnij schłodzoną zupą grochową.
Udekoruj strzałki grochu hojną łyżką pikantnego kraba i podawaj natychmiast.