Schłodzone Hiszpańskie białe Gazpacho z " Mąkizobacz też
Schłodzone hiszpańskie białe Gazpacho z " mąki, Too może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 383 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.47 za porcję. 64 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, ogórki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schłodzone Białe Gazpacho, Schłodzone Białe Gazpacho, oraz Schłodzony Ananas Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Praca w partiach, połączyć winogrona, migdały, czosnek, kolendra, ocet, sok z limonki i sól w blenderze i pulse, aż migdały i czosnek są posiekane, ale nie zbyt drobno.
Dodaj ogórki i pulsuj ponownie, aż ogórki zostaną zmieszane. Nie przesadzaj; chcesz, aby zupa miała pewną konsystencję. Używając szpatułki lub drewnianej łyżki, wymieszaj oliwę z oliwek.
Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby schłodzić zupę i umożliwić mieszanie smaków. (Smak i dodać więcej soli w razie potrzeby.) Kadzi do misek i skropić każdą z nich około 1 łyżeczką oliwy z oliwek przed podaniem. Zupa będzie przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni.