Schłodzona zupa z jarmużu i ziemniaków

Schłodzona zupa z jarmużu i ziemniaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schłodzonego jarmużu i zupy ziemniaczanej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 289 kalorii, 15g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sól i mielony pieprz, ziemniaki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Schłodzona zupa ziemniaczana z wędzonym pstrągiem, Schłodzona zupa ziemniaczano-porowa z koprem włoskim i rukolą (vichyssoise), oraz Zupa Z Ziemniaków I Jarmużu.

Instrukcje

1
Połączyć bulion wołowy, woda, ziemniaki, czosnek, cebula, i czerwony pieprz chile w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Dodać jarmuż i doprawić gałką muszkatołową, cynamonem, zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie, dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Tymczasem, umieścić boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, ale nadal przetargu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek posiekać, i mieszać do zupy, aż tylko włączone. Dusić nie dłużej niż 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Podawać schłodzone przez co najmniej 2 godziny, posypane pokruszonymi liśćmi szałwii. Zupa może być również podawana na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia56
Magazyn