Schłodzona Zupa Marchewkowa
Schłodzona zupa marchewkowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pory, mielony pieprz, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Schłodzona Zupa Marchewkowa, Schłodzona zupa marchewkowo-pomarańczowa, oraz Schłodzona zupa z dyni i marchwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Fajne 10 minut.
Mieszanka warzywna Puree, partiami, w blenderze, aż będzie gładka.
Przełożyć puree do dużej miski; ubić na pół i pół, sól i biały pieprz do wymieszania.
Ostudzić 1 godzinę; przykryć i schłodzić 4 do 48 godzin.
Dodaj sól i biały pieprz do smaku.
Podawać w schłodzonych filiżankach.