Schłodzona Zupa Marchewkowa

Schłodzona Zupa Marchewkowa
Schłodzona zupa marchewkowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pory, mielony pieprz, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Schłodzona Zupa Marchewkowa, Schłodzona zupa marchewkowo-pomarańczowa, oraz Schłodzona zupa z dyni i marchwi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Fajne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Mieszanka warzywna Puree, partiami, w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć puree do dużej miski; ubić na pół i pół, sól i biały pieprz do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ostudzić 1 godzinę; przykryć i schłodzić 4 do 48 godzin.
5
Dodaj sól i biały pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
SólSól
6
Podawać w schłodzonych filiżankach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn