Schłodzona Zupa Grochowa Z Cukrem
Schłodzona zupa grochowa z cukrem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, cukier, groszek cukrowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Grochowa Z Cukrem, Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, oraz Schłodzona Soba z tofu i groszkiem cukrowym.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotować 5 protokół.
Dodać groszek cukrowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jasnozielony i chrupiący-przetargu, o 5 protokół.
Wymieszać z cukrem i solą i gotować 1 minutę więcej. Wymieszać pół na pół z 3 szklankami wody w dużej miarce.
Połowę mieszanki snap-pea umieścić w blenderze lub robocie kuchennym.
Wlać połowę mieszaniny wody i puree, aż bardzo gładkie, 30 do 60 sekund. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Wlać zupę przez sitko i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.
Posypać szczypiorkiem (w razie potrzeby) przed podaniem.