Schab z wiśniami

Schab z wiśniami
Schab z wiśniami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 685 kalorii, 72g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.87 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczony, sok wiśniowy, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać suszone wiśnie, można śledzić to danie główne z Homemade Berry Granola Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab z Brandy i suszonymi wiśniami, Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, oraz Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W wolnej kuchence wymieszać konfitury, sok, suszone wiśnie i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
PrzetworyPrzetwory
OcetOcet
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Ciepła oliwa z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Pieczeń wieprzową osuszyć ręcznikami papierowymi, obficie posypać solą i pieprzem. Gdy olej jest gorący, ale nie pali, brązowy wieprzowina ze wszystkich stron, obracając szczypcami, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
3
Przenieść do wolnej kuchenki i umieścić na wierzchu mieszanki wiśniowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Przykryć i gotować na niskim poziomie, aż wieprzowina jest gotowana i temperatura wewnętrzna osiągnie 63° na termometrze mięsa, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Wyjąć wieprzowinę na deskę do krojenia i namiot z folią do odpoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Odtłuścić tłuszcz z soków kuchennych i przenieść soki (z wiśniami) do rondla. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i trzymać na szybkim wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 filiżanki, o 10 protokół. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z sokami i wiśniami łyżkami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia49
Magazyn