Schab z sosem Fig i Porto

Schab z sosem Fig i Porto
Schab z figą i sosem portowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 730 kalorii, 70g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, schab, port i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 178 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Schab Z Figami I Sosem Portowym, Schab Z Figami I Sosem Portowym, oraz Schab pieczony faszerowany z sosem portowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: w ciężkim średnim rondlu połącz pierwsze 6 składników. Gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 30 protokół. Odrzuć gałązki ziół i laski cynamonu (niektóre liście rozmarynu pozostaną w mieszance portu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
RozmarynRozmaryn
SOSSOS
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę portu do blendera i puree, aż będzie gładka. Zmiksować z masłem. SOS doprawiamy do smaku solą i pieprzem. (Sos można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Przed użyciem przewiń na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
SOSSOS
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dla wieprzowiny: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce wymieszać olej, rozmaryn, 1 łyżkę soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Schab ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Rozprowadź mieszaninę oleju na wieprzowinie, aby całkowicie pokryć. Pieczeń, aż do natychmiastowego odczytu mięsa termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 145 Stopni F, obracając wieprzowinę co 15 minut, aby zapewnić nawet brązowienie, o 45 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Niech wieprzowina reszta 15 minut. W międzyczasie wymieszaj rosół z kurczaka na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Umieść patelnię na średnim ogniu i zeskrobać dno patelni, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Przynieś soki z patelni na wolnym ogniu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Używając dużego ostrego noża, pokrój wieprzowinę w poprzek na plasterki o grubości 1/4 cala. Ułóż plastry wieprzowiny na talerzach. Łyżka do jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
11
Opryskać ciepłym sosem figowym i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
FigiFigi
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn