Schab Wolnoopalaczowy
Slow-Cooker Pulled Pork może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 64G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, schab pieczony, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, Wieprzowina na BlogHer Food 2013 + niesamowicie łatwa do powolnego gotowania wieprzowina, oraz Slow Cooker Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać sól, paprykę, czosnek w proszku i brązowy cukier.
Spray 4-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Pieczeń wieprzową opłukać pod chłodną wodą. Rozetrzyj mieszaninę soli na wieprzowinie, aby całkowicie pokryć.
Umieścić wieprzowinę w wolnej kuchence.
Dodać wodę do strony wieprzowiny.
Przykryć; gotować na wysokim ogniu od 5 do 6 godzin.
W wolnej kuchence użyj 2 widelców do rozdrobnienia wieprzowiny. Wymieszać z sosem barbecue, aż dobrze wymieszać.