Schab Pieczony Po Chińsku (Char Sil)
Chiński Styl pieczeń wieprzowa (Char Sil) może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, olej sezamowy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dla Char Siu-czyli Chińskiej pieczonej wieprzowiny, Char Siu (chińska wieprzowina z grilla), oraz Char Siu (chińska wieprzowina z grilla) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodać wieprzowinę; uszczelnić i marynować w lodówce 24 godziny, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Umieść wieprzowinę na stojaku na patelni brojlerów wyłożonej folią.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Obrócić wieprzowinę i zalać marynatą. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Piec dodatkowe 20 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Podgrzej brojlery. Wieprzowina Broil 5 minut lub aż rumiane.