Schab Pieczony
Schab pieczony może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pełnoziarnistą musztardę, koszerną sól i pieprz, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, Schab Pieczony, oraz Schab Pieczony Z Wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na dużym ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i podsmażyć ze wszystkich stron na złoty kolor.
Połączyć musztardę z octem i posmarować wieprzowiną.
Przełóż do piekarnika i piecz wieprzowinę, aż termometr włożony do środka odczyta 145 stopni, około 35 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i namiot z folią na 10 minut.
Usuń sznurki, pokrój i podawaj z jesiennym szewkiem warzywnym (przepis poniżej)
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Bulion i 1/4 szklanki mąki ubić w rondlu na średnim ogniu.
Dodać musztardę i warzywa; gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Wymieszać 2 łyżki masła oraz sól i pieprz do smaku; przełożyć do 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia.
Pozostałe 1 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i szczyptę soli ubić w misce. Rączkami wcierać zimne masło w kostkę, aż ciasto będzie przypominało Gruboziarnisty posiłek. Lekko wymieszać widelcem 3/4 szklanki śmietany.
Umieścić duże łyżki ciasta (o
na wierzchu warzyw i pędzla z pozostałą 1/4 szklanki śmietany.
Piec na złoty kolor i gotowane przez, o 45 protokół. Natkę pietruszki rozsypać na wierzchu.
Czas przygotowania: 30 minut
Czas gotowania: 1 godzina