Schab nadziewany żurawiną i rozmarynem

Schab nadziewany żurawiną i rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Schab nadziewany żurawiną i rozmarynem spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 363 kalorie, 38g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka schabu w środkowej części, sok żurawinowy, port i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto, Mortadella-Schab faszerowany z rozmarynem pieczone ziemniaki, oraz Schab Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść żurawinę w małej misce; wlej 1/2 szklanki soku żurawinowego na jagody i namocz 10 minut lub do momentu, gdy owoce zostaną lekko napompowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
żurawinażurawina
JagodyJagody
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić, jeśli to konieczne.
4
Schab schabowy utnij z nadmiaru tłuszczu; opłucz i osusz. Rozciąć 1 KONIEC schabu z końcówką małego noża, aby nacięcie 1/2 cala. Użyj ostrzenia stali lub uchwytu drewnianej łyżki, aby zrobić tunel wewnątrz środka schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
NóżNóż
5
Połącz żurawinę i 1 łyżkę rozmarynu; mieszaj w dół tunelem, używając uchwytu łyżki, aby przebić się przez środek. Jeśli uchwyt nie jest wystarczająco długi, aby przejść całą drogę, rzeczy z obu końców. Polędwicę wieprzową natrzeć 1 łyżką oliwy z oliwek, pozostałą 1 łyżką rozmarynu, tymianku, soli morskiej i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SchabSchab
RozmarynRozmaryn
Sól MorskaSól Morska
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Podgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek z masłem w ciężkich pieczenia patelni lub dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Schab smażony równomiernie ze wszystkich stron, 7 do 8 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SchabSchab
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Dodaj port i pozostałe 1 szklanka soku żurawinowego; doprowadzić do niskiego wrzenia, skrobanie wszelkie brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w 350, fastrygowanie kilka razy, 40 do 45 minut lub do termometru mięsa włożonego do środka rejestry wieprzowe 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i położyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Niech odpoczną, luźno przykryte, 10 do 15 minut. (Wieprzowina będzie nadal gotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
11
Wyjąć wieprzowinę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
12
Ubij razem skrobię kukurydzianą i 1 łyżeczkę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
13
Podgrzać Pozostałe kapiące patelnie na średnim ogniu w wytrzymałej patelni do pieczenia lub dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić do wrzenia, stale ubijając; gotować 1 minutę. Łyżka na wieprzowinę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn