Schab nadziewany szpinakiem
Schab nadziewany szpinakiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Mieszanka sosu teriyaki, szpinak, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 147 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest spektakularne. Spróbuj Schab nadziewany szpinakiem, Schab nadziewany szpinakiem i miętowo-bazyliowym Pesto, oraz Schab Nadziewany Figami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Saute szpinak, masło, cebula i czosnek na średnim ogniu do miękkości.
Polędwicę przeciąć na pół wzdłuż. Stuff z mieszanką szpinaku i zabezpieczyć szpagatem kuchennym.
W misce wymieszaj ketchup, sok pomarańczowy i sos teriyaki. Polędwiczki z 1/2 mieszanki.
Posypać wieprzowinę kminkiem.
Umieścić w płytkiej pieczarce i piec w temperaturze 350 stopni przez godzinę. Zalać marynatą i gotować jeszcze jedną godzinę pod przykryciem. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).