Schab Nadziewany Figami

Schab Nadziewany Figami
Schab nadziewany figami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 576 kalorii, 54g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, olej roślinny, schab i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą, Schab Pieczony Faszerowany, oraz Schab nadziewany szpinakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. na średniej patelni, gotować cebulę w 2 tsp. olej na średnim ogniu przez 3 minuty. Wymieszać 1 1/2 szklanki fig i octu i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
FigiFigi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Ochłoń.
3
Schab pokroić wzdłuż trzy czwarte drogi do mięsa. Otwórz sekcje jak książkę i wypełnij gotowanymi figami. Złóż wieprzowinę i zabezpiecz sznurkiem kuchennym. Sezon z 2 łyżeczki. sól i 1/2 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
PieprzPieprz
FigiFigi
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Umieścić schab na patelni i zapiekać ze wszystkich stron, aż ładnie rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieść patelnię w piekarniku i gotuj wieprzowinę do 66° na termometrze do mięsa, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Przenieść pieczeń na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Spuścić wszystko, ale 1 1/2 tsp. olej z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Dodaj szalotkę i gotować na średnim ogniu przez 3 protokół, skrobanie brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać port i pozostałe figi i gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
PortPort
12
Dodać bulion z kurczaka i gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
13
Zdjąć sos z ognia i doprawić pozostałą 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz. Wymieszaj wszystkie soki, które nagromadziły się na półmisku z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
14
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości od 3/4 do 1 cala. Top z sosem figowym i podawać z puree ziemniaczanym i warzyw do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
FigiFigi
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn