Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami

Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami
Schab duszony z Porto i śliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 43g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka pora, mniej sodu rosół z kurczaka, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami, Wieprzowina marynowana w Porto ze śliwkami i anchois, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Aby przygotować rub przyprawowy, połącz pierwsze 5 składników. Utnij tłuszcz z wieprzowiny; przetrzyj powierzchnię pieczenia przyprawami. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać wieprzowinę; gotować 8 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj cebulę, por, i marchew; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 protokół, często mieszając. Wymieszać w winie i bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Odstawić wieprzowinę na patelnię, dodać suszone śliwki i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 325 przez 1 1/2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka; wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
śliwkiśliwki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wieprzowinę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
6 śliwek wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Suszone śliwki umieścić w robocie kuchennym lub blenderze; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać suszone śliwki do mieszaniny portów.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
SOS podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn