Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami

Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami
Schab duszony z Porto i śliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 43g białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka pora, mniej sodu rosół z kurczaka, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Schab duszony z Porto i suszonymi śliwkami, Wieprzowina marynowana w Porto ze śliwkami i anchois, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby przygotować rub przyprawowy, połącz pierwsze 5 składników. Utnij tłuszcz z wieprzowiny; przetrzyj powierzchnię pieczenia przyprawami. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych ciężkim sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać wieprzowinę; gotować 8 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę, por, i marchew; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 5 protokół, często mieszając. Wymieszać w winie i bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Odstawić wieprzowinę na patelnię, dodać suszone śliwki i liście laurowe. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 325 przez 1 1/2 godziny lub aż wieprzowina będzie miękka; wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
śliwkiśliwki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wieprzowinę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
6 śliwek wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Suszone śliwki umieścić w robocie kuchennym lub blenderze; procesować do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać suszone śliwki do mieszaniny portów.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
SOS podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn