Sałatka ziemniaczana estragon jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, cukier, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Estragonem, Czerwona Sałatka ziemniaczana z koperkiem i estragonem, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem, Jajkiem I Sosem Estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu Estragonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
Gruby Czerwony Cukier
2
Fasolę pokroić na pół w razie potrzeby. W 2-ćwiartkowej zapiekance z mikrofali umieść fasolę, ziemniaki i wodę. Przykryć i mikrofalówka na wysokim 10 do 12 minut, obracając zapiekanka 1/2 kolei co 4 minuty, aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
3
W dużej szklanej lub plastikowej misce wrzuć fasolę, ziemniaki i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać cebulę i paprykę; wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do schłodzenia.