Sałatka Ziemniaczana Jalapeno
Sałatka ziemniaczana Jalapeno to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Ta przystawka ma 120 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, śmietana, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Jalapeno, Sałatka Ziemniaczana Jalapeno, oraz Grillowana Sałatka Ziemniaczana Jalapeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć ziemniaki. Gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 20 do 25 minut lub do miękkości; odcedzić i lekko ostudzić. Ziemniaki pokroić w kostkę i umieścić w średniej misce.
Połącz rzodkiewkę i pozostałe składniki w małej misce, dobrze mieszając.
Łyżka śmietany mieszaniny na ziemniaki, i wrzucić delikatnie. Przykryć i dokładnie schłodzić.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Cava Mestres Reserva Brut 1312. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Jasnożółty słomkowy kolor z widocznymi zielonymi pasemkami i drobnymi, eleganckimi bąbelkami. Wyraźne odzwierciedlenie rocznika: delikatna Finezja z intensywnymi aromatami białych owoców, kwiatów i świeżo ciętych ziół. Na podniebieniu jest świeży, odsłaniając wielką równowagę słodyczy i kwasowości. Przyjemny i łatwy do picia.