Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku

Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku
Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 260 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, tymianku, koszernej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym winegretem z bekonu, Sałatka Frisee z ciepłym winegretem z boczku, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym winegretem z boczku.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w rondlu i zalej 2 cale wodą. Obficie dopraw wodę solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Gdy ziemniaki się ugotują, umieść boczek na zimnej patelni i obróć na średnio-małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj oliwę z oliwek i tymianek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Smaż boczek i tymianek, aż zaczną się chrupać, około 7 minut; chcemy powoli renderować boczek. Gdy boczek wyrówna część tłuszczu, dodaj cebulę do boczku i gotuj, aż zmięknie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj ocet, masło i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Po ugotowaniu ziemniaków odcedź je i natychmiast dodaj na patelnię ze smażonym boczkiem. Wymieszaj, aby pokryć, w razie potrzeby dostosowując przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj pozostałe świeże zioła, wymieszaj i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
8
Sałatkę można podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Dodanie ziemniaków, gdy są jeszcze ciepłe, pomoże im wchłonąć smaki winegret.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn