Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku

Sałatka ziemniaczana Herby z ciepłym winegretem z boczku może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 260 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, tymianku, koszernej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka z ziemniaków, szpinaku i czerwonej papryki z ciepłym winegretem z bekonu, Sałatka Frisee z ciepłym winegretem z boczku, oraz Sałatka szpinakowa z ciepłym winegretem z boczku.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu i zalej 2 cale wodą. Obficie dopraw wodę solą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut.
Gdy ziemniaki się ugotują, umieść boczek na zimnej patelni i obróć na średnio-małym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek i tymianek na patelnię.
Smaż boczek i tymianek, aż zaczną się chrupać, około 7 minut; chcemy powoli renderować boczek. Gdy boczek wyrówna część tłuszczu, dodaj cebulę do boczku i gotuj, aż zmięknie, 3 do 4 minut.
Dodaj ocet, masło i musztardę.
Po ugotowaniu ziemniaków odcedź je i natychmiast dodaj na patelnię ze smażonym boczkiem. Wymieszaj, aby pokryć, w razie potrzeby dostosowując przyprawę.
Dodaj pozostałe świeże zioła, wymieszaj i podawaj.
Sałatkę można podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Dodanie ziemniaków, gdy są jeszcze ciepłe, pomoże im wchłonąć smaki winegret.