Sałatka ze świeżej kukurydzy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 77 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy, Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy, oraz Sałatka Ze Świeżej Kukurydzy.
Instrukcje
1
Kukurydzę gotować we wrzącej osolonej wodzie w dużym garnku 3 do 4 minut; odcedzić. Zanurz kukurydzę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Pokroić ziarna z kolb.
3
Ubij razem 1/4 szklanki cukru i następne 4 składniki w dużej misce; dodaj kukurydzę, cebulę, paprykę i pietruszkę, rzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego