Sałatka Ze Szpinakiem Z Pieczonego Łososia I Białej Fasoli
Przepis Pieczony łosoś i biała fasola Sałatka szpinakowa może być wykonana w około 25 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 44g białka, 27g tłuszczu i w sumie 532 kalorii. Za $5.32 za porcję, ten przepis okładki 48% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś filety z łososia, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest wybitne. Spróbuj Sałatka ze szpinakiem i białą fasolą, Ciepła Sałatka Z Białej Fasoli I Szpinaku, oraz Sałatka ze szpinakiem, bekonem i białą fasolą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść łososia na natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia; posypać solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 400° przez 11-13 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Lekko ostudzić.
W międzyczasie w dużej misce wrzuć fasolę z winegretem; odstawić.
Tuż przed podaniem dodaj szpinak i cebulę do mieszanki fasoli; wrzucić do połączenia. Podziel na cztery talerze. Na wierzch z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino można spróbować jest trzy kije Durell Winnicy pochodzenia Chardonnay. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Trzy Kije Durell Winnica Pochodzenie Chardonnay
Białe złoto w kieliszku z aromatami kwiatu cytryny i świeżej figi, to wino oferuje orzeźwiające podejście do Winnicy Durell. Fermentowane w betonowych jajach wino wykazuje charakterystyczną mineralność Durella zestawioną z gładkim i okrągłym odczuciem w ustach. Starzenie się osadu w beczkach ze stali nierdzewnej rozwija obecność podniebienia, świeże owoce cytrusowe ożywiają wino. Nuty letniej brzoskwini podkreślają długie, soczyste wykończenie.