Sałatka ze szpinakiem i Mango
Sałatka ze szpinakiem i Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 261 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny klonowy, blanszowane migdały, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem I Mango, Sałatka z kurczakiem, szpinakiem i Mango, oraz Sałatka z jagodami, Mango i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Ułóż migdały w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące i lekko tosty.
W małej misce, wymieszać ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny o Smaku klonu, oliwę z oliwek, suchą musztardę, estragon, sól i pieprz.
W średniej misce, wrzucić mieszaninę czerwonego octu winnego ze szpinakiem i mango. Top z prażonymi migdałami.