Sałatka Ze Szparagami I Gruszkami
Sałatka ze szparagami i gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz miód Dijon sałatka dressing, gruszka, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Czerwonej Sałaty Ze Szparagami, Jagodami I Gruszką, Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, oraz Beecher ' s Flagship, szparagi i gruszki Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni, przynieść 1/2 W. wody do wrzenia.
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3-5 minut lub do chrupiącej-miękkiej.
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
Odcedzić i osuszyć; pokroić w 1/2 cala. kawałki i odstawić.
W dużej misce połącz sok z gruszki i cytryny.
Dodać cebulę, orzechy włoskie i zarezerwowane szparagi; skropić sosem i wrzucić do herbu. Ułóż sałatę na czterech talerzach sałatkowych; wierzch z mieszaniną szparagów.