Sałatka z zielonej fasoli i pomarańczy

Sałatka z zielonej fasoli i pomarańczy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z zieloną fasolą i krwią może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miód, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona sałatka z winegretem pomarańczowym, Sałatka z krwistej pomarańczy i mieszanej fasoli z kiełkami, oraz Krew pomarańcza Sałatka + imbir i Cayenne krew pomarańcza Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą. Gotować fasolę we wrzącej wodzie, aż jasnozielony i al dente, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i natychmiast zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3
Ponownie odcedzić i osuszyć.
4
W międzyczasie, używając ostrego noża, obierz 4 pomarańcze, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje do miski. Skórka z jednej z pozostałych pomarańczy i sok z nich oba.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Przelać sok do rondla i dodać ocet i miód. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na umiarkowanym ogniu, aż zredukowany do syropu, 10 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Fasolę i pomarańczę przełożyć na talerz i polać syropem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
7
Udekorować skórką pomarańczową i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn