Sałatka Z Tuńczykiem Undone
Sałatka z tuńczyka Undone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 205 kalorii, 27g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.4 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz szalotkę, paprykę pomarańczową, sól morską lawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Undone, Zapiekanka Faszerowana Papryką, oraz Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ostrożnie wyjmij tuńczyka z puszki, pozostawiając kawałki schabu nienaruszone. Zarezerwować oliwę z oliwek.
Umieścić tuńczyka w lodówce podczas przygotowywania pozostałych składników.
Sałatę podzielić na 2 talerze i ostrożnie ułożyć tuńczyka na liściach. Top z szalotki, papryka, kapary, jajka na twardo i mikro zieleni.
Posypać solą morską z czarnej lawy.
Sałatkę skropić oliwą z oliwek i wycisnąć z cytryny.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.