Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z tuńczyka z białą fasolą. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 285 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, tuńczyk zapakowany w wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z białej fasoli i tuńczyka, Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.
Instrukcje
1
W małej misce, połączyć ocet, czosnek, musztarda, cukier, sól i pieprz; stopniowo ubijać w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W dużej misce, połączyć fasolę, tuńczyk, oliwki i cebulę; dodać sos i wrzucić delikatnie. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.