Sałatka z tuńczyka, szparagów i białej fasoli
Sałatka z tuńczyka, szparagów i białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 24g białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, steki z tuńczyka żółtopłetwego w wodzie, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 645 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 98%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Tuńczykiem I Białą Fasolą, Sałatka z białej fasoli i tuńczyka, oraz Sałatka z tunanem i białą fasolą.
Instrukcje
Szparagi gotować na dużej patelni z wrzącą wodą przez 4-5 minut do miękkości.
Dobrze spuścić, schłodzić pod bieżącą wodą, a następnie pokroić na kawałki o długości palców. Wrzucić razem tuńczyka, fasola, cebula, kapary i szparagi w dużej misce do serwowania.
Wymieszaj olej, ocet i estragon, a następnie polej sałatkę. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.