Sałatka z soczewicy i Orzo ze stekiem i fetą

Sałatka z soczewicy i Orzo z flanką i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, oliwki kalamatan, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Marynowany stek z cytrynową rukolą i sałatką z fety z " Kitchen Garden Cookbook, Stek Z Pomidorami I Fetą, oraz Stek Nadziewany Szpinakiem I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść soczewicę w średnim rondlu i przykryj wodą do 2 cali nad soczewicą. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Umieścić soczewicę w dużej misce.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Dodaj makaron, podstawowy stek z grilla, ser, bazylia, oliwki i oregano do soczewicy; wrzucić dobrze do połączenia.
Połącz ocet i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Mżawka na mieszaninę makaronu; wrzucić delikatnie do herbu. Kryj się i wyluzuj.