Sałatka z serem kozim z orzechami pekan z winegretem z granatu
Pekan-Crusted kozi ser Sałatka z granatu Vinaigrette może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz polentę, pekan, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Spróbuj Sałatka z serem kozim z orzechami pekan z winegretem z granatu, Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, oraz Zielona sałatka z granatem Vinaigrette i kozim serem Dekoracja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Pokryć kostki polenta sprayem do gotowania.
Dodaj do patelni i gotować 5 protokół. Włącz grzanki; gotować 5 minut więcej lub aż złoty.
Uformuj kozi ser na patty; płaszcz z posiekanymi orzechami pekan.
Połącz sok, olej i musztardę w małej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką.
Ułóż szpinak i marchewkę na talerzu. Wierzch z kostki polenta, pekan-crusted koziego sera, i dressing.