Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i parmezanu
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i parmezanu to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, cebulę, cebulę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka wieprzowa Milanese z rukolą, koprem włoskim i parmezanem, Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń liście, łodygi i twardą zewnętrzną warstwę z kopru włoskiego. Połówki żarówki wzdłuż i pokroić na cienkie plasterki papieru za pomocą mandoliny lub innej krajalnicy ręcznej.
Wymieszać bulion, sok z cytryny, olej, cukier, sól i pieprz do smaku w dużej misce.
Dodaj koper włoski, rukolę i cebulę, a następnie wymieszaj. Cienko ogolić tyle parmezanu z obieraczką do warzyw, aby zmierzyć 1/4 szklanki.
Podawać sałatkę posypaną parmezanem.
Każda porcja około 79 kalorii i 4 gram tłuszczu.