Sałatka z rukoli i gruszek z prażonymi orzechami włoskimi
Sałatka z rukolą i gruszką z prażonymi orzechami włoskimi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz orzechy włoskie, oliwę z oliwek, gruszki bosc i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z rukolą i gruszką z prażonymi orzechami włoskimi, Sałatka z rukolą i gruszką z Mascarpone i prażonymi orzechami włoskimi, oraz Sałatka z gruszek, rukoli i endywii z kandyzowanymi orzechami włoskimi.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać rukolę i gruszki do miski; wrzucić do herbu.
Umieścić około 1 1/2 szklanki sałatki na każdym z 4 talerzy; posypać każdą porcję z 1 łyżką orzechów włoskich.