Sałatka z posiekanego ogórka, gruszki i kopru włoskiego
Posiekany ogórek, Gruszka i sałatka z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 115 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli koszernej, nasiona granatu, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Posiekana Z Kopru Włoskiego I Klementyny, Sałatka z posiekaną gruszką i szpinakiem, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek z sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój 2 funty ogórków (lubimy Angielskiehothouse, więc możemy pominąć peeling) w kostki 3/4".
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
2
Umieścić w zamykanej plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Umieść liście z 1 dużej cebuli kopru włoskiego cutinto kwadraty 1/2" w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
4
Koper włożyć do dużej miski z wodą z wyciśnięciem świeżego soku z cytryny, aby zapobiec odrastaniu; przykryć. Ogórek, koper włoski i liście Chill overnight.