Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj rzuconej sałatki z pomarańczami. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 254 kalorie, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mak, cebulę, mieloną musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielenina z sezamem i pomarańczami, Sałatka Podrzucona, oraz Sałatka Z Żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce lub blenderze połączyć olej, ocet, cukier, cebulę, musztardę i sól. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości. Wymieszać z makiem
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
16 (6-calowych) Szpikulców
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Czerwona Papryka, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Uncji świeżo Startego Parmezanu
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
W salaterce, połączyć zieleninę, pomarańcze, boczek i migdały.