Sałatka z polędwicy z sosem z sera pleśniowego i frytkami ze słodkich ziemniaków

Sałatka z polędwicy z sosem z sera pleśniowego i frytkami ze słodkich ziemniaków może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 379 kalorii, 34g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz słodkie ziemniaki, marchewkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z buraków i ziemniaków z sosem z sera pleśniowego i koperkiem, Sałatka Słodko-Gorzka Z Sosem Z Sera Pleśniowego Gorgonzola, oraz Słodka Sałatka z kurczaka Chili z sosem ranczo z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Frytki ze słodkich ziemniaków i stek posmarować sprayem do gotowania.
Umieścić na oddzielnych blach do pieczenia i posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieść frytki i stek w piekarniku na 20 minut, obracając frytki raz, w połowie. Stek robi się, gdy termometr mięsny włożony w najgrubszą część zarejestruje 160 (średni). Frytki powinny być delikatne i chrupiące.
Połączyć jogurt, ser pleśniowy, a pozostałe 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Wrzucić sałatę, pomidor i marchew razem.
Stek pokroić w paski. Ułóż sałatkę równomiernie na 4 talerzach i polej stekiem.
Dressing skropić sałatką; podawać z frytkami ze słodkich ziemniaków.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.