Sałatka Z Piersi Kaczki Z Grilla
Grillowana Sałatka z piersi kaczki to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz trufle, oliwę z oliwek, pierś z kaczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Grillowana Sałatka z piersi kaczki z szampanem-miodowym winegretem, oraz Grillowana Pierś Z Kaczki Club Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sałatę umyć, osuszyć i rozerwać na kawałki wielkości kęsa.
Ułóż dużą plastikową torbę z ręcznikiem papierowym.
Dodaj zielenie i umieść na nich kolejny arkusz. Zamknąć i przechowywać w lodówce.
W średnim rondlu z lekko osolonej wrzącej wody, gotować świeżej fasoli lima przez 10 do 15 minut, aż miękka. (Jeśli używasz mrożonej fasoli, gotuj przez 1 do 2 minut.)
Odcedzić, schłodzić pod zimną wodą i ponownie odcedzić. Odstawić.
Natrzyj skórę kaczki tymiankiem. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Dodać paprykę i, rzucając od czasu do czasu, gotować, aż zwiędną, o 10 protokół, za pomocą łyżki szczelinowej, usunąć paprykę do miski i odstawić.
Podnieście ciepło do góry. Gdy patelnia zaczyna palić, dodać piersi kaczki, skórą w dół. Gotować, aż skóra będzie złoty, o 4 protokół. Obrócić i zapiekać jeszcze przez 3 minuty, aż piersi kaczki będą rzadkie. (Magrets najlepiej podawać rzadko; dla średnio rzadkich, gotować o 2 minuty dłużej.)
Wyjąć z patelni i rezerwy na ciepłym talerzu.
W dużej misce wymieszać ocet z solą i pieprzem do smaku. Stopniowo ubijaj pozostałe 6 łyżek oleju.
Dodaj zieleni i wrzucić do herbu. Podziel zieleni wśród 4 talerze i posypać Lima fasoli i paski pieprzu.
Pokroić piersi kaczki przez ziarno na cienkie plasterki i ułożyć na zieleni.
Posypać trybulą i opcjonalnie truflą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;