Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków

Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków
Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków to dodatek, który serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś wiśnie, sól, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków, Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Skropić olejem; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3
Piec w temperaturze 400° przez 30-45 minut lub do miękkości. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W dużej misce połącz orzechy włoskie, wiśnie, pietruszkę i ziemniaki. W małej misce wymieszaj majonez, ocet, miód, skórkę z limonki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Polać mieszanką ziemniaczaną i wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Podawaj na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn