Sałatka z pieczonych szparagów i pomidorów Penne z kozim serem

Sałatka z pieczonych szparagów i pomidorów Penne z kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prażonych szparagów i sałatki z pomidorów Penne z kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, rukolę dla niemowląt, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest idealny do Wielkanoc. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pomidory Penne z kozim serem, Sałatka szparagowa z pomidorem i kozim serem, oraz Sałatka Ze Szparagów, Pomidorów I Koziego Sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SólSól
3
Na patelni z galaretką ułożyć szparagi i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu; ułóż mieszankę szparagów i pomidorów w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
SólSól
5
Piec w 400 przez 6 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Szparagi wyjąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieścić patelnię z powrotem w piekarniku i piec pomidory dodatkowe 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć pomidory z patelni; pozostawić szparagi i pomidory na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Szparagi pokroić na 1 cal długości; pomidory pokroić na połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
PomidorPomidor
10
Szalotki i kolejne 4 składniki (przez miód) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki oleju, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
SzalotkaSzalotka
MiódMiód
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Umieścić makaron, szparagi, pomidor, oliwki, i rukola w dużej misce; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
RukolaRukola
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Mżawka mieszaniny soku na mieszaninę makaronu; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
MakaronyMakarony
13
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn