Sałatka z owoców morza z koprem włoskim i fasolką szparagową

Sałatka z owoców morza z koprem włoskim i fasolką szparagową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Sałatka z owoców morza z koprem włoskim i fasolką szparagową może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, krewetki w skorupie, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola szparagowa n koper włoski, Koper włoski i fasolka szparagowa z pomarańczą i migdałami, oraz Sałatka z owoców morza, kopru włoskiego i limonki z ' Ottolenghi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 8-quart garnek trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas gdy woda się nagrzewa, fasola siłowa, łodyga kończy się najpierw, przez frencher (patrz uwaga kucharzy, poniżej). Gotować fasolę we wrzącej wodzie, odsłonięte, aż chrupiące-miękkie, 3 do 4 minut, a następnie natychmiast przenieść z łyżką szczelinową (rezerwując wodę do gotowania) do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Fasolę odcedzić w durszlaku, następnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
DurszlakDurszlak
4
Powrót wody do wrzenia, a następnie zanurzyć homara głową w wodzie i gotować na dużym ogniu, przykryte, 8 minut od czasu wejścia do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
5
Przełóż homara szczypcami na płytką patelnię do pieczenia. Zapas wody w doniczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzczypceSzczypce
GarnekGarnek
6
Podczas gdy Homar gotuje się, grubo posiekaj pomidory z cebulą w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
HomarHomar
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Przełożyć do dużej miski i dodać ocet i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Odstawić na 15 minut.
9
Koper włoski pokroić w cienkie plastry papieru krajalnicą i wymieszać z mieszaniną pomidorową wraz z 1 1/2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Powrót wody w garnku do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj krewetki i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół, następnie przenieść do patelni z homarem, zastrzegając wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodaj przegrzebki do garnka i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół, następnie przenieść do patelni z homara i krewetek. Wyrzucić wodę do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
HomarHomar
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
13
Gdy jest wystarczająco chłodny, usuń mięso z ogona homara i pazurów za pomocą nożyc kuchennych, łapiąc soki na patelni. Pracując nad patelnią, Usuń muszle z krewetek. Odrzuć skorupy homarów i krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Krewetki przeciąć na pół wzdłuż i devein.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
15
Pokroić mięso homara i przegrzebki na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso HomaraMięso Homara
PrzegrzebkiPrzegrzebki
16
Owoce morza przelać do miski i wlać soki z patelni przez sito o drobnych oczkach nad owocami morza. Wrzucić owoce morza z pieprzem i pozostałą 1/2 łyżki oleju i 1/4 łyżeczki soli, następnie dodać do mieszaniny kopru włoskiego wraz z bazylią i zieloną fasolką, rzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Owoce MorzaOwoce Morza
Koper WłoskiKoper Włoski
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
1
Jeśli nie masz Francuza, fasolę można zmniejszyć o połowę wzdłuż za pomocą małego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn