Sałatka z owoców morza z koprem włoskim i fasolką szparagową

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Sałatka z owoców morza z koprem włoskim i fasolką szparagową może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, krewetki w skorupie, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola szparagowa n koper włoski, Koper włoski i fasolka szparagowa z pomarańczą i migdałami, oraz Sałatka z owoców morza, kopru włoskiego i limonki z ' Ottolenghi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 8-quart garnek trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia.
Podczas gdy woda się nagrzewa, fasola siłowa, łodyga kończy się najpierw, przez frencher (patrz uwaga kucharzy, poniżej). Gotować fasolę we wrzącej wodzie, odsłonięte, aż chrupiące-miękkie, 3 do 4 minut, a następnie natychmiast przenieść z łyżką szczelinową (rezerwując wodę do gotowania) do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolę odcedzić w durszlaku, następnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Odstawić.
Powrót wody do wrzenia, a następnie zanurzyć homara głową w wodzie i gotować na dużym ogniu, przykryte, 8 minut od czasu wejścia do wody.
Przełóż homara szczypcami na płytką patelnię do pieczenia. Zapas wody w doniczce.
Podczas gdy Homar gotuje się, grubo posiekaj pomidory z cebulą w robocie kuchennym.
Przełożyć do dużej miski i dodać ocet i 1/2 łyżeczki soli.
Koper włoski pokroić w cienkie plastry papieru krajalnicą i wymieszać z mieszaniną pomidorową wraz z 1 1/2 łyżki oleju.
Powrót wody w garnku do wrzenia.
Dodaj krewetki i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół, następnie przenieść do patelni z homarem, zastrzegając wody do gotowania.
Dodaj przegrzebki do garnka i dusić aż tylko gotowane przez, o 3 protokół, następnie przenieść do patelni z homara i krewetek. Wyrzucić wodę do gotowania.
Gdy jest wystarczająco chłodny, usuń mięso z ogona homara i pazurów za pomocą nożyc kuchennych, łapiąc soki na patelni. Pracując nad patelnią, Usuń muszle z krewetek. Odrzuć skorupy homarów i krewetek.
Krewetki przeciąć na pół wzdłuż i devein.
Pokroić mięso homara i przegrzebki na kawałki 1/2 cala.
Owoce morza przelać do miski i wlać soki z patelni przez sito o drobnych oczkach nad owocami morza. Wrzucić owoce morza z pieprzem i pozostałą 1/2 łyżki oleju i 1/4 łyżeczki soli, następnie dodać do mieszaniny kopru włoskiego wraz z bazylią i zieloną fasolką, rzucając dobrze.
Jeśli nie masz Francuza, fasolę można zmniejszyć o połowę wzdłuż za pomocą małego noża.